Каскадьорката Стелла Ангелова брои дните до финала на „Денсинг старс”. Говори се, че бившата гимнастичка вече е отегчена от пребиваването си в България и мечтае да отлети обратно в САЩ.

Първите дни на родна земя след 20-годишно отсъствие се сторили приятни на бившата гимнастичка. След като обаче си починала от лудницата в Холивуд, тя започнала да се отегчава.

Пред останалите участници коментирала, че й липсва динамичния и емоционален живот в Лос Анджелис.

„Мечовете ми ме чакат вкъщи и ръцете вече ме сърбят”, споделила Стелла, имайки предвид самурайските оръжия, които държи в апартамента си. Тя е известна с виртуозните си и опасни изпълнения с мечове, които карат публиката за онемява.

Колегите й от риалити шоуто се дразнят от държанието на холивудската каскадьорка и от пренебрежителното й отношение към някои от тях.

„Може и да танцува добре, но е крайно време да престане да се прави, че е забравила българския език”, коментират те американския акцент на родената в Търговище каскадьорка. И добавят, че след като е толкова отегчена, може просто да зареже шоуто и да хване първия самолет за Щатите, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.