Стил и ексцентричност - това са двете думи, с които може да опишем модните решения на изпълнителите, които се раздадоха на макс на концерта "9 години телевизия Планета".

Андреа направи впечатление и с двата си тоалета, които са дело на дизайнерите й Вили и Маури. Първият, с който изпълни песента "Хайде, опа" беше доста екстравагантен.

Генералски пагони, под формата на лъвски глави стояха като трофеи на раменете й. Другият акцент бяха дългите ботуши с висящо кръстче.

Вторият тоалет, с който певицата се появи, за да изпълни новото си парче с Илиян "Не ги прави тея работи" беше малко по-умерен, но отново изключително оригинален.

Мария заложи на супер секси излъчването. Тя беше със сако на D&G и рокля на Bordelle. Изпълнителката така се развихри на сцената, че махна всички задръжки и... сакото, като остана по сексапилния тоалет решен в черно и пепел от рози.

Цветелина Янева се беше доверила на македонския дизайнер Борче Ристовски и се появи в бяла рокля с пера и камъни.Тя бе като истинска снежанка, в тон с наближаващите празници.

Снимка: Булфото

Димана също заложи на стилното - бяла рокля с черно сако. Доколкото Гергана, тя се довери на стилистката Теди Велинова и определено може да кажем, че този стил много подхожда на русата чаровница.

Райна - най-цветната певица на концерта. Тя умело беше съчетала множество цветове и направи препратка към шарения тоалет на Риана, с който се появи преди броени дни на Американските Музикални награди.