Една от малко известните участнички в новия сезон на ВИП Брадър – моделката с претенции за световна кариера Глория, отново се опита да блесне за сметка на популярните личности във формата, пише hotarena.net.

Моделката, която обяснява анорексичния си вид с депресия от зверските побоища, които бившият й приятел й нанасял, не изтрезнява в Къщата. Неизменните атрибути в кльощавите й ръце са цигара и чаша с алкохол.

Видимо подпийналата Глория не успя да преглътне визията на горещата фолк дива Емануела. Изпълнителката с изумрудени очи винаги се е отличавала с екстравагантен външен вид. След като успя да прикове вниманието на Майк Тайсън върху себе си, сега попадна в полезрението на пияната Глория, която се опита да дава съвети за стила на обличане на звездата и какъв цвят обувки да носи.

„Нали има стилист, да го уволни“, фъфлеше Глория. Това породи вълна от негативни коментари, които заляха Глория. Не закъсня и коментарът на Ива Атанасова, която е личен стилист на Емануела и явно е засегната от изказването на измислената моделка.



Ето какво написа Ива на стената си във Фейсбук:

„Гледам Vip Brother и се чудя какъв й е случая на въпросната ретро манекенка Глория? Разбирам, че момичето е влязло в риалити формата, за да придобие популярност, само не ми стана ясно от кога тя е експерт и корифей в модната индустрия. Нямам навика да пиша коментари, но сега го правя поради причината, че въпросната дама ме спомена няколко пъти. Аз съм стилист на Емануела и когато съм до нея тя винаги е облечена перфектно. Нейният стил е предизвикателен и секси, каквато е и тя самата. В къщата аз няма как да и помагам с облеклото, защото не съм до нея. Тя има два чифта високи обувки, които е взела със себе си там и предполагам това е причината да сложи тези с въпросната рокля. За чорапогащника мога да кажа, че дори не е бил с нея в куфара. Най-вероятно са го дали близките и, поради причината, че навън е два градуса. Ясно е, че Глория мечтае да стане и наполовина толкова известна, колкото е Емануела и чрез нея се опитва да го направи. Пожелавам успех на топ моделката и нейната изложба от мъжки полови органи“, отсича красавицата.