„Фаза свободен“ – новата песен на Стилиян, която излезе наскоро в ефира на ФЕН ТВ и в официалния канал на Diapason Records в YouTube, вече събира отзивите на феновете. За кратко време парчето успя да се завърти в големите клубове в столицата. Изпълнителят е изключително щастлив от факта, че диджеи му звънят да го искат за сетовете си.

„Оценявам този проект като крачка напред за себе си и добър старт. Този път хората ме видяха в сериозна светлина и не съжалявам, че заложих на стойностен проект. Имаше нагласи, че първото ми парче ще е кючек заради „Имам нужда“. Е, аз търсих нещо различно и съм доволен от крайния резултат. Ще правя и по-комерсиални песни, но впечатлението ми е, че в момента се търсят по-смислени неща“, на мнение е Стилиян.

Той признава, че „Фаза свободен“ е посветена на негова бивша любов. „Искам да създавам песни с текстове от живота, за да може максимално много слушатели да се откриват в тях. Животът е най-добрият източник на теми“, казва той.

„Благодаря на екипа, с който работих: Йордан Гергов и Ангел Ефтимов – авторите на парчето, за режисурата – на Ивайло Спасов“, допълни младият изпълнител, който е задвижил и работата по второто си самостоятелно парче. „Отново ще е с модерно звучене“, лаконично заяви Стилиян, пише signal.bg.