Темата за сексуалния тормоз в шоубизнеса продължава да е широко обсъждана и буквално всеки ден на бял свят излизат все по-скандални и по-скандални разкрития. Всичко започна с обвиненията на редица актриси срещу продуцента Харви Уайнстийн, след което последваха такива и срещу Джордж Буш Старши, Кевин Спейси, Марая Кери и звездата от сериала "Клюкарката" Ед Уестуик.

Днес към имената на сексуалните хищници бяха прибавени и още няколко. Порша де Роси обвини 65-годишната екшън легенда Стивън Сегал в сексуално посегателство. 44-годишната актриса използва социалната мрежа Twitter, за да разкрие подробности около травмиращото преживяване.

Красивата съпруга на водещата Елън Дедженеръс не спомена от кога датира случая, а само сподели, че сцената се е разиграла в офиса на актьора по време на прослушване за филм.

"Той ми каза колко е важно да има химия и извън снимачната площадка, като ме накара да седна и разкопча ципа на панталона си. Избягах и се обадих на агента си, който ми отговори: "Добре, просто не знаех, дали е твой тип." 59-годишната Елън подкрепи решението на половинката си да проговори за преживяното и написа в профила си в Twitter краткото, но красноречиво "Горда съм със съпругата си".

Припомняме ви, че това не са първите подобни обвинения срещу Сегал. През годините от тормоз от страна на екшън звездата са се оплаквали още моделът Джени Маккарти и актрисата от сериала "Добрата съпруга" Джулиана Маргулис.

Текст: Woman.bg