Стивън Тайлър отпразнува щуро 68-ия си рожден ден в тематичния парк "Дисниуърлд".

Рокаджията от Aerosmith беше с гаджето си - 28-годишната си асистентка Ейми Ан Престън, дъщеря си Миа и приятели в парка в Орландо, Флорида.

Това е необичайно място за човек, прехвърлил 60-те, но Стивън се отличава с младежкия си дух. Той се повози на увеселително влакче и позира за снимки с деца. Тайлър посети и увеселителния парк "Магьосническият свят на Хари Потър" в Орландо, пише БТА.



Певецът отседна в луксозна вила, в която нощувката струва 10 000 долара. Той качи снимка, на която е застанал край басейна.

Стивън има два брака и четири деца - Лив (38), Миа (37), Челси (27) и Тай (25). За рождения му ден Лив сподели негова снимка от младите му години.

Тайлър живее от известно време с Ейми Ан Престън. Слухове, че са заедно, се появиха през 2014 г. Фронтменът на Aerosmith се раздели с 25 г. по-младата си годеница Ерин Брейди в началото на 2013 г. С нея бяха заедно от 2006-а.

Музикантът ще издаде първия си самостоятелен албум тази година. Все още неозаглавеният проект ще включва новите му песни "Love is Your Name" и "Red, White and You".