Христо Стоичков показа същността си не само на вечен бунтар, но и на земен и благороден човек.

Нароченият за скандалджия междузвезден футболист изненада не само олимпийската шампионка по плуване Таня Богомилова, но и зрителите на Нова, когато внезапно се включи по телефона в шоуто "Байландо". Ицо се присъедини към каузата на Таня за спасяване на момче и момиче, болни от рак.

"Говорих с нея. Това, което ще дам, ще отиде в банковата сметка на децата", заяви Ицо. Легендата на Барса дори окуражи Богомилова в благородната й кауза с думите "Плувай в "Байландо", така както го правиш и в басейна". Каузата на Таня подкрепиха още Тереза Маринова и Йордан Йовчев, което си е истински златен отбор.

Докато обаче топспортистите на България се обединяваха за благородната мисия, Кичка Бодурова напусна "Байландо" със скандал. Пред неразбиращия поглед на нигериеца Тени Омеде неговата дуетна партньорка Кичка предпочете да репликира журито, което им било поставило ниска оценка.

Бодурова припозна като личен враг Йорданка Христова, която в понеделник я поряза, защото "доминира над гласа на Тени". От "Байландо" си тръгна и актрисата Параскева Джукелова.