„Забраненото шоу на Рачков“ провокира и тази неделя зрителите на NOVA с интересни гости, скечове, вълнуващи разговори и емоционални музикални изпълнения. Темата на шестото предаване - „Българска работа“ – поднесе нова доза смях и усмивки в любимото шоу. Специален гост на Димитър Рачков бе футболната легенда и носител на престижната награда „Златна топка“ Христо Стоичков. Искрен разговор, много подаръци и необичайна изненада белязаха гостуването на звездата. На сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ той сподели за детските си мечти, за началото на професионалната си кариера, силата на дисциплината и подадената ръка.

Стоичков донесе много подаръци на Димитър Рачков, сред които и копие на „Златната обувка“ В края на участието си дойде и моментът за специалната изненада – в студиото влязоха двете дъщери на Стоичков - Мика и Христина, както и внучката му Миа. „Да държиш внуче е по-хубаво от това да държиш „Златната топка“, развълнувано сподели Христо Стоичков.

Актьорите Юлиян Вергов и Захари Бахаров белязаха неделната вечер с чаровното си присъствие. Захари Бахаров бе предизвикан от водещия да познае значението на думи от „Рачков Речник“, които зрители на предаването споделиха във страницата на „Забраненото шоу на Рачков“. Юлиян Вергов пък имаше истинска актьорска задача – да пресъздаде, заедно с Димитър Рачков, култови сцени от българските филми „Дами канят“, „Оркестър без име“, „Куче в чекмедже“, „Опасен чар“, „Баш майсторът“.

В изключителни музикални изпълнения в шоуто се включиха Тихомир и Владислава Христозови, хорът на Ваня Монева, ансамбъл „Чинари“ и група „Етнотикс“. За уюта на всички гости се погрижи готвачът Таньо Шишков, който изненада с интересни ястия от българската кухня. Финалът на шоуто също бе запомнящ се с общо изпълнение на „Моя страна, моя България“ от Маргарита Хранова, Деси Добрева, Дидо от D2 и Стефан Илчев.