"Не ме дразни това, което пишат за мен след края на поредното издание на Биг Брадър. За мен бе трудно решение да участвам отново, защото вече имам друг живот и в реалния свят съм друга. След първото ми участие поех по свой път с желанието да се наложа в професията, която избрах – актьорската."

Това каза пред Нова телевизия двукратната участничка в риалити шоуто Стойка Стефанова.

"Никой в Къщата не се интересуваше с какво се занимавам. Интересуваха се от клюките, за това какво ще готвим. Но трети път към този “социален експеримент” няма да поема. Никога!”, категорично заяви Стойка.

Тя не отрече, че в Къщата е имала и много положителни емоции, имала е и възможността да се погледне отстрани – да се види докъде може да стигне и колко е устойчив характерът й, пише blitz.bg.

Актрисата сподели, че в момента подготвя представление, което цели да направи здравите деца по-толерантни към проблемите на техните връстници с ментални и физически увреждания.

„Пиесата „Открий ме” е интерактивна и публиката не само гледа, но и участва в действието”, сподели Стойка.

Тя разкри, че е почерпила опит в този тип работа от свои арменски колеги.

„Целта е да се даде възможност на децата с увреждания да разгърнат своя потенциал и да живеят в една обичаща ги и загрижена за тях среда”, обобщи актрисата.