Бившият футболист Стойко Сакалиев напусна Къщата на Биг Брадър тази вечер. Той събра най-малко зрителски вот за оставане в шоуто. Затова пък участника с най-висок рейтинг се оказа най-хулената от съквартирантите - Никита Джонсън.

Златка Райкова и Благой Георгиев, както и Албена Вулева също се разписаха с голям интерес да продължат в риалитито. По този начин те се спасиха по-рано от елиминациите, а Стойко остана да се бори за гласовете на зрителите с рапърът Wosh MC и гримьорчето Цеци Андреев.

Стойко спи с рускиня

Напускането на футболиста разстрои всички в Къщата. Джулиана сподели, че ще и липсва. А Благой и хип-хоп изпълнителя дори се разплакаха. „Толкова емоционално напускане не си спомням“, призна водещият Ники Кънчев. Пред него Стойко заяви, че е спечелил Съквартирантите с чар и шеги. „Показах на хората, че животът е красив“. Според футболиста, шоуто ще спечелят Златка и Благой. „Виждам, че тяхната любов е истинска“.

Голата истина за Златка Райкова

Утре, в поредния епизод на Big Brother: Most Wanted ще видим как Съквартирантите се борят за време за разговори с най-близките си. Златка поиска тест за бременност, дали очакват дете с Благой и ще и предложи ли той скоро.