Русина Катърджиева от „Music Idol 3″ и Ивелин Найденов, познат от сериала „Забранена любов“ направили сватба в най-тесен семеен кръг.

Стойо Маймуната, както бе познат в сериала, е на мнение, че човек не бива да изважда на показ най-интимното от личния си живот, но по изключение приели поканата на Мая Савова и Жени Калканджиева да участват в предаването им, пише kliuki.bg.

Пред водещите на „Съпругите“ Русина призна, че не се чувства толкова известна, за да ангажира хората с брака си. Това бе първото появяване на младата двойка в телевизионно предаване.

Двамата направили скромна сватба в родния град на Ивелин – Плевен.

Русина избрала тъмно синя рокля със средна дължина, а Ивелин си купил панталон и риза отделно, намерил вратовръзка в същия цвят като роклята на бъдещата му жена. Казали и на роднините си да не си купуват скъпи тоалети, защото по-важното било просто да бъдат заедно на този ден.

*Снимка от сватбения ден!

Ивелин изправил хората от гражданското пред прецедент, защото искал да има трима кумове – двама негови приятели близнаци и най-близката приятелка на Русина. Разбира се, не им позволили, а Ивелин много съжалява, че не са променили законите заради тях. Подозира, че станало така, защото политиците били в летен отпуск, пошегува се Найденов.

Двамата много искат да имат деца, но ще почакат да улегнат като двойка, а и смятат, че е Божа работа кога ще дойдат наследниците.

*Русина

Ивелин разказа за новия български филм „Корпус за бързо реагиране“ и се похвали, че продукцията се приема много добре. Направили първата в България тест-прожекция, на която присъствали 100 души. Всеки от тях попълнил анкетна карта. Целият екип се изненадал, защото никой нямал забележки и критики към филма.

Русина скоро ще представи новата си песен. Авторът е бивш китарист на група ПИФ – Иван Велков, по текст на актьора Дани Рашев. Във видеото на рок-парчето ще участват и някои от главните актьори в „Корпус за бързо реагиране“.

*Ивелин Найденов