Захари Бахаров се впусна във флирт с проститутка в столичен бар. Той излязъл да се позабавлява с приятели, но по ирония на съдбата вместо весела вечер, си докарал беля на главата. Актьорът от години е истински магнит за жените, въпреки че има официална половинка и две деца.

След като обилно се почерпил, Бахаров решил, че може да си позволи да се позабавлява с едно от момичетата на бара, което му направило по-особено впечатление. Красавицата пиела сама и за разлика от останалите млади дами, въобще не давала вид, че се впечатлява от присъствието му. За да привлече вниманието й, актьорът повикал бармана и поискал да я почерпи. След като разбрала от кого е напитката, девойката само се усмихнала и продължила да не го отразява. Малко по-късно Захари й поръчал още едно. Ситуацията се повторила. След третото обаче дошла развръзката.

Красавицата пооправила буклите си, изправила се и отишла до Бахаров. Без да казва нищо, наперената дама пъхнала листче в ръката му. Когато го погледнал, героят замлъкнал, а цялата му компания избухнала в бурен смях, разказва Всеки ден. Красавицата била написала кратко, точно и ясно – „300 лева за час“. Захари сбърчил чело смутен, а приятелите му го спукали от подигравки. Засрамен след случката, малко по-късно той напуснал бара.

Източник: slava.bg, Сн.: Булфото