Музикалните легенди Кирил Маричков от „Щурците”, Иван Лечев от ФСБ, Славчо Николов от БТР, Венко Поромански от Група „Те” и Дони от Дони и Момчил или просто „Фондацията” препълниха Лозенец.

Те ще изнесат концерт на малкия плаж в курорта на 31 юли. Малкото до скоро селце буквално се пука по шевовете от туристи като свободни места за преспиване за дата на събитието – няма, посочиха местните. Концертът на „Фондацията” се осъществява с помощта на вината VERANO AZUR. На него ще звучат песни на легендарните български групи, в чиито състав са били музикантите, но в нов аранжимент. За да уважат събитието, на морския бряг акостира голяма част от музикалния елит.

В последните години Лозенец се превърна в една от най-популярните дестинации сред богатите и известните и от година на година привлича все повече интерес. Изпълнители, актьори, ТВ водещи, продуценти, бизнесмени, знайни и незнайни герои от българския шоубизнес могат да бъдат забелязани по малките улички на Лозенец.

Специално за концерта на „Фондацията” в клуб Hacienda ще бъде изградена допълнителна сцена. Очаква се музикантите да пристигнат с два тира техника. „Мястото на хубавите български вина е да са на една сцена с най-добрата българска музика”, коментираха спонсорите от VERANO AZUR. Миналата година с тяхно съдействие се организира тридневен музикален фестивал, в който се включиха група Мастило, група Остава и др.