Тони Стораро е на гребена на клюката, след като тръгна мълвата, че е един от заподозрените „автори” на бебето на Софи Маринова.

Известният изпълнител отрече пред репортер на „ШОУ“ да има интимна връзка с колежката си. Разкритията на фолкгилдията относно похотливостта на Големия Тони обаче не стихват, пише ''Блиц''.

Интриганти твърдят, че Човека глас е омаял доста свои колежки. „Добри“ приятели на изпълнителя подшушнаха няколко от спряганите имена:

„Стораро имаше връзка със Славена, която също е от неговата фирма. Двамата се виждаха няколко месеца. Той мина и през младата и неизвестна певица Виктория. За Софи Маринова пък да не говорим! За тези всеки знае, те сами са се хвалили наляво-надясно. Говори се, че е бил и с Джена, но за нея нямам потвърждение”, коментира запознат с любовните „хитове” на Стораро.

*Тони Стораро с колежките си Славена и Теодора

Самият Тони сподели, че не обръща внимание на тези слухове: „В годините са ми приписвали връзки с коя ли не колежка. Отдавна не обръщам внимание на тези клюки и ги приемам с чувство за хумор“, коментира Човека глас.

Тони Стораро обаче си гради съвсем различен образ в обществото и никой не го знае като прелъстителя на женските сърца. Неведнъж се е изказвал за морал и колко много държи на семейството си.

„Явно добре му се получават нещата, след като никой до този момент не е разбрал за многобройните му изневери. Неговата съпруга пък е предана, омъжила се е за него девствена и до този момент не е била с друг мъж. Тони обаче е любител на красивите жени и не изпуска възможност да се порадва на чуждо тяло”, издават хора от фолкбранша.

*Тони и Софи