Скандалният бизнесмен Христо Сираков, познат и като Ицо Стоте Манекенки, от няколко месеца споделя леглото на фолк певицата Дебора, пише „Всеки ден".

Новината, че бившият мъж на моделката Ирен Онтева е забил мистериозна брюнетка, с която се появява на светски събития, направиха първи папараците на Николета Лозанова, но до момента не се знаеше самоличността на новата изгора на видния бройкаджия.

За първи път Сираков се появи с не особено популярната Дебора на откриването на известен столичен клуб, където двамата не пуснали ръцете си цяла вечер и буквално не откъсвали очи един от друг. Запознати дори издават, че щедрият бизнесмен купил луксозен джип на певицата, за да е спокоен как се прибира от участия.

Досега плейбоят стоеше далеч от фолк жанра, като в колекцията му от женски завоевания фигурираха само имената на именити родни красавици от модния арт елит, като Алекс Раева, Петя Велкова, Галена Димова, Златка Райкова, Меги Дерм и др.

*Дебора

Дебора пък нашумя покрай общата си песен с Крум и Кристина „Буба лази", а след това записа соло няколко парчета, които обаче не успяха да я изстрелят напред в А-листата на фолк звездите. В чалга бранша упорито се коментира, че певицата предлагала и сексуални услуги срещу заплащане, като тарифата й била 500 лева.

По всичко личи обаче, че чалга дивата добре си е опекла работата. Продуцентите й от „Ара мюзик" споделиха, че брюнетката не е стъпвала в офиса им от 4 месеца и не знаят дали изобщо има някакви предвидени ангажименти скоро.