Чарли Шийн започна "грандиозното" си турне в САЩ с абсолютно катастрофално шоу в Детройт.

Почитателят на наркотиците, хубавите жени и алкохола бил освиркан от стотици зрители, които не могли да се засмеят на неговите остроумия, пише Lifestyle.bg

Шоуто в индустриалния град започнало с 20 минути закъснение, през които неизвестен комедиант се опитал с плоски шегички да грабне вниманието на изнервената публика.

След този фалстарт организаторите се опитали да замажат положението като пуснат разни клипчета от популярни филми, които вървят по кината. Едва след като две мацки започнали да се целуват страстно на сцената самият Чарли Шийн се появил пред зрителите. Той стоял на специален подиум, откъдето ръсел глупост след глупост.

Свидетели на гръмкия провал на звездата от сериала "Двама мъже и половина" ядосано обяснили, че той е говорел несвързано като дори разяснил личните си проблеми с думите:

"Отнеха ми моите прекрасни деца. Взеха ми "шибаната" работа. И когато помислиха, че нищо не е останало, се опитаха да ми вземат стоманеното сърце заедно с ума. Но не можаха".

С напредването на шоуто освиркванията ставали все по-силни и много хора напуснали това посредствено представление още преди неговия край. Така първото шоу на Шийн се оказало истински позор за него, но той със сигурност ще опита да се справи по-добре при следващата си изява.