Месец и половина след като в медийното пространство гръмна скандал, че Стоян Алексиев е напуснал съпругата си заради неприлично младата студентка от НАТФИЗ Ивана, големият ни актьор проговори за интимните им папарашки кадри.

"Хората ме посрещат като герой. Като видях снимката, чак ми стана гнусно. Изглеждаше, че ръката ми бърка в гащите й. С Ивана сме колеги, тя завършва в момента. Прекрасна актриса и страхотен човек е. Ние с нея ще правим едно малко филмче. На този въпросния ден ние бяхме в театъра и точно си говорехме за планове и за неща", каза Алексиев за Нова тв.

Той обясни, че с момичето са симулирали близост напук на хора, които приличали на жълти фотографи, а се оказало, че те са реални ловци на сензации от пресата.

"Това са глупаци. Те нека се сетят, че винаги тялото излъчва неща, които са в комплекса на нещо. Ние с Ивана сме роднини с нея по това, че сме влюбени в работата си. Тя е свято нещо, независимо, че имаме такава огромна разлика", добави звездата от „Откраднат живот“.

Алексиев тушира слуховете, че е изгонен от жена си след грозната случка.

„Не съм в Гърция. Живея в семейното ни жилище. Съпругата ми си живее тук с мен. На 20 октомври преди 30 години се оженихме с Надя в Пловдив, там се срещнахме. Тя е момиче с характер и способности. И двамата се чувстваме сякаш от вчера сме гаджета. Децата ми искат да съдят вестника, който писа, че те са се отрекли от мен.“, изповяда се актьорът.