Актьорът Стоян Алексиев, който изигра д-р Иван Генадиев в първите сезони на "Откраднат живот", е приключил отношенията си с младата си колежка Ивана Бобойчева, призна самият той. През 2017 г. папараците на "Ретро" изловиха доайена на Народния театър в скандална близост с 44 години по-младата от него студентки в НАТФИЗ. За да се измъкне от неловката ситуация, Алексиев оправда ръката си в панталоните на Бобойчева с "филмови проби".

С днешна дата обаче отношенията между двамата са охладнели. "С Ивана не сме имали други отношения, освен приятелски. Тези дни си мислех за нея. От повече от година не сме се чували. Явно е много ангажирана с работа, радвам се за нея. Не сме се карали, просто пътищата ни се разделиха. Привързвам се към хора, които обичат да работят", призна пред столичен таблоид Алексиев. Освен без младата си приятелка, в момента той е и без ангажименти в театър. Още по-лошото е, че няма никаква яснота дали скоро ще се завърне на сцената.

"2021 г. е една огромна въпосителна. Пред мен сега няма нов проект. През деня съм основно вкъщи. В театъра ходя, за да се видя с колегите, а вечер чета много книги. Жалко, че към момента не съм наясно кога пак ще играя и какво. Откакто се занимавам с театър, за пръв път толкова дълго и продължително не съм наясно кога и какво ще работя", притеснен е актьорът. На 15 март той ще закръгли 70 години