Любовницата на Стоян Алексиев Ивана Бобойчева окончателно напусна столицата. Актрисата в момента работи в Кукления театър в Стара Загора и засега не планира да се връща в София, където остана да живее Алексиев. По всичко личи, че отношенията между двамата вече не са толкова бурни и обсебващи както преди. Самата Ивана прекарала лятото с няколко свои приятелки. Бобойчева и компанията й събирали тен в "Св. Св. Константин и Елена", а любимото занимание на Ивана било да си прави подводни снимки. На кадрите тя е видимо щастлива и не изглежда да страда по звездата от "Откраднат живот".


Любовните си перипетии обаче тя излива в стихове. От известно време Бобойчева и нейна приятелка имат страница в социалната мрежа, където публикуват свои литературни произведения, а всички стихове на Ивана са посветени на любовта. В повечето от тях обаче се усещат носталгични нотки по вече отминалата страст. В едно от стихотворенията й препратката към Стоян Алексиев е повече от очевидна, тъй като лирическият герой, към когото авторката се обръща, е със сини очи, каквито са на известния актьор.


Тъжните любовни стихотворения на Ивана допълнително подсилват съмненията, че със звездата от "Откраднат живот" вече са разделени. Неговата съпруга Надежда също потвърждава предположенията. През последните месеци, особено по време на първата карантина, тя не спираше да публикува снимки с мъжа си и внучетата им и да демонстрира семейното им щастие. По всичко изглежда, че Надежда окончателно е преглътнала пикантната история на мъжа си с Ивана.


Не е тайна, че през 2017 година папараци издебнаха как Алексиев бърка в панталоните на 44 години по-младата Ивана, а тя нежно го целува. Кадрите провокираха жесток скандал, а Алексиев заяви, че двамата просто правели фотопроби за нов проект, пише Галерия. Въпреки тази забежка обаче, той продължава да има стабилен брак. 

кадри: предаване Папараци