Големият син на ръководителя на оркестър "Канарите" Атанас Стоев-Стоян от две седмици е с нова жена, научи от сигурни източници "Шоу". Причината да се раздели с дългогодишната си приятелка Малина, с която живееше около 7 години пък, е традиционното неразбирателство и несходство с характерите. Припомняме, че Стоян е голямата любов на фолкпевицата Ивана.

Двамата отдавна са имали проблеми, с които така и не могли да се справят, това е споделил неотдавна пред приятели Канара. А според запознати това съвсем не е първата раздяла на двойката, но музикантът е категоричен, че е последната. "Както всяко нещо, и тази връзка приключи, съжалявам само за изгубените години, не бях оценен от тази жена и това доведе неминуемо до раздяла, пожелавам на Малина всичко хубаво", коментира самия Стоян Канара. И продължава в доста емоционален тон: "Не се издържаше сприхавия й харатер и постоянните й претенции, които нямаха покритие".

Сега новата тръпка на Стоян идва от човек от неговия бранш. Става дума за народната певица Ваня Вълкова. Страстите между двамата прехвърчат едва от няколко месеца, но изглежда вече са доста сериозни.

Главата на семейството Атанас Стоев одобрява новата двойка. Любовта се е развихрила бързо и сериозно, след поредната издънка на Малина. Стоян и Ваня вече живеят заедно, изглеждат щастливи и най-накрая Стоян е спокоен на новия пристан, споделят негови приятели. Близки до Ваня Вълкова пък казаха, че тя е много влюбена и ще направи всичко възможно да задържи Стоян до себе си и тази връзка да има бъдеще.