В албума гостуват музиканти от Англия, Португалия, Америка, Израел, световният шампион бийтбоксър Скилър, Графа и деца от музикалните училища в страната.

2013 година се навършват 10 години от първият албум на етно дръм двойката Елица Тодорова и Стоян Янкулов, и подготвяме специални иненади. Първият им албум "ДРЪМБОЙ" с участието на Теодосий Спасов и Иво папазов, който се превърна във бестселър, както и последвалият го "Вода" която изстреля България в сърцата на милиони почитатели по света се радваха на сериозен меломански интерес както в България така и в чужбина.

Варненката се готви и за голям дръм фестивал на 27.9.2012 в Гърция , вкойто ще гостува с Мирослав Иванов /китара/. Никос Толиатос най добрият гръцки барабанист е дългогодишен приятел на Елица, с него и Стоян Янкулов тя е обиколила цяла Гърция с турнета през изминалите 10 години. Септември Гърция ще стане домакин на тридневен фестивал за танцуващи барабанисти заедно с музиканти от Малта, Гана, Турция, Сенегал, Гърция, Румъния и Сърбия.