Че американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания не са най-влюбената двойка на Земята е ясно и за малко дете, което грам не разбира от тези неща. Това обаче вече се потвърждава и от нова биографична книга за ексцентричния държавен глава, която изнася скандални факти за техните отношения. Може би всеки си е мислел в един или друг момент, че става въпрос за брак по сметка, но сега това изглежда повече истина от всякога.

Според „Огън и ярост. В Белия дом на Тръмп“ на Майкъл Улф двойката има доста странни отношения, като понякога минават дни, без изобщо да се виждат, въпреки че са на едно и също място. Книгата разказва и, че като цяло двамата съпрузи изобщо не прекарват време заедно, както и че преди да стане президент, в доста случаи Мелания изобщо не е знаела къде се намира съпругът й.

Улф твърди още, че първата дама знае много малко за бизнес империята на мъжа си. Тръмп пък често говорел за съпругата си, като за трофей. Според книгата президентът имал и още един голям грях – той в голяма степен напълно отсъствал от живота на 12-годишния си син.

Според книгата Мелания е била много притеснена от избирането на мъжа й за президент. Смятала, че това ще разруши подредения й свят, в който тя била отдадена единствено на сина си. Авторът твърди, че тя е ридала, след като станало ясно, че мъжът й печели изборите в САЩ.

Текст: Woman.bg