Гимнастик си разби главата по време на кастинга на "България търси талант" в събота вечер, пише „ШОУ".

Сакатлъкът станал, докато момчето проверявало дали добре са закачени халките на тавана на залата в бившия Дом на българо-съветската дружба в София.

При падането то си ударило жестоко главата, а от устата му излизала пяна. Драматичното падане станало в паузата между две части на кастингите. Халките трябвало да бъдат закачени за тавана на сцената заради два номера и момчето решило да провери дали работниците са си свършили добре работата.

"Той просто се изхлузи от халките и падна на земята. Няколко минути беше в безсъзнание, а от устата му излизаше пяна. Лекарят, който присъстваше на място, веднага му оказа първа помощ, а и линейка пристигна страшно бързо. Беше много страшно!", разказа очевидецът.

От екипа на предаването потвърдиха инцидента, с пояснението, че момчето е добре. "Линейката дойде съвсем навреме и го откара в ИСУЛ. Баща му, който го придружаваше на кастингите, отиде с него. Следим състоянието му, няма опасност за живота му. Най-вероятно се касае за по-тежко комоцио", коментират от пиар отдела на предаването, пише bliasak.bg.