„Комлексари, олигофрени, тъпанари“ са само част от коментарите под фотосите на младото семейство Петканови, което вчера обяви, че се е подложило на ринопластика в Турция. Част от известните дами честитят операцията като Деси Цонева и Наталия Кобилкина, но обикновените фенове на двойката са направо бесни за решението им. появиха се и много мемета, които Петканов безуморно споделя с последователите си. Hotnews.bg избра част от тях

Всички критикуват инфлуенсърите, че прекаляват и стават досадни с цената да са навсякъде и постоянно да бъдат коментирани. Даниел пък търпи смазващи критики заради това, че се превръща в повече от мъжка кифла, а вината на това е на жена му. Някои от феновете на откритието на Милен Цветков дори се гаврят с него, че очакват следващата му операция да е силиконов бюст. "Вашият малък Габриел няма да ви познае, ще гледа като детето на Преслава - в шок!"

"Дани, Дани, до кога ще търпиш това... Първо коса те кара да си присаждаш, после те нарича мързелив, кара те да ходиш на фитнес, сега и такава сериозна, променяща външния вид и живота операция. Тя просто не харесва нищо в теб и се опитва да те направи какъвто тя иска. Ужас","От отока изглежда, че Даниелчо си е турнал и хиалурон в джуките"

"Колкото повече човек живее в града, свикне с лукса, модата в телевизията и като цяло, човек губи разсъдъка. Губи го и когато не е сред природата и започва да обича бетона. Това е модерно, това правят " - това са само малка част от коментарите под кадрите с новите носове на двойка. На-добър обаче е шегобиец, който им обяснява, че същите носове биха имали и след среща с Кобрата.