Алекс и Дани Петканови станаха за смях на цяла България с успешния си опит да увеличат последователите си в социалните мрежи, като симулират раздяла. Двамата наистина успяха да превърнат едночасовото си филмче, в което се карат за един апартамент в най-гледаното за декември, но пък трябва да търпят да бъдат осмивани публично. Вчера така постъпи Лъчо от „СкандаУ“, който в интервю за bTV с усмивка на уста съобщи, че този път наистина е скаран с дуетната си половинка Тото, а причината е апартамент.

„Не знам дали е за хубаво или лошо, но този път жълтите медии познаха. Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене и си купи апартамент“, изцепи се Лъчо, а в гаврата се включи и красивата му половинка. Рали обяви, че и тя иска апартамент, но е готова да го препише на детето-така, както в крайна сметка постъпи Алекс в спора с мъжа й Дани. нищо чудно дуетът да пусне и песен, в която да осмее инфлуенсърите.

Думите им бяха посрещнати с презрителна усмивка и от водещия Николаос Цитиридис, а очевидно това няма да е първата гавра в национален ефир със семейство Петканови. Двамата продължават да настояват, че са били на крачка от раздялата, като дори Алекс тръгнала да се изнася, но тогава синът й се разболял и тя останала при съпруга си.

Те се превърнаха в най-одумваната двойка в последните дни и се радват на сериозен интерес от рекламодатели, но плащат за това с подигравки в национален ефир.