Страшна гавра с риалити героят Ричард Величков плъзна в интернет пространството, видя HotNews. Става въпрос за видео, в което Ричи изпълнява командите на няколко мъже, които не влизат в кадър, но видимо го правят див и щастлив и то срещу хонорар от 50 лв. 

"За колко време дойде, бате?", пита го мъж във видеото, а фитнес инструкторът с послушен глас отвръща: "За минута и двадесет..." На въпроса "Какво ще правиш сега, какво заслужи?" Ричката доволно отвръща, че ще получи "педесятка". В този момент мъжкият глас му нарежда да си вземе "заработеното" от портфейла. Докато той бърка да си вземе паричките, друг мъж подвиква подигравателно: "Кой е най-големият! Кой е царят?!" Не е очевидно Ричард, а някакъв си Жоро, който назовава самия риалити чешит. По нареждане на мутрягите, Величков отърква банкнотата от 50 лева по брадата си за кадем и доволно се усмихва пред обектива.

След като си е взел заслуженото, бабаитите подканват Ричката да си ходи. "Хайде отивай да спортуваш! Ама през прозореца излез като Санта Клаус, Дядо Коледа..." Слуша и изпълнява - плейбоят от Мадан си тръгва от гаврата, минавайки през дограмата на столичен апартамент.

Предполага се, че петдесетте лева., които е заработил Ричи са свързани с поръчка на прословутия Липовон. Видеото очевидно е заснето преди да назрее скандала около измамните хапчета за отслабване, с които той така се гордееше в бизнес начинанието му.