Няма спирка за българското Барби. 18-а по ред процедура по уголемяване на устните с хиалурон направи студентката Софийския университет Андреа Иванова. „Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното положение в страната. Няма да се отказвам от тези процедури и с нетърпение очаквам карантината да отмине, за да продължа с 19-а процедура", сподели пред „България Днес” 22-годишната бургазлийка.

След като славата й достигна цял свят, блондинката дори се радва на отстъпка при медиците, които посещават. Така за последната процедура вместо обявените 400 лв. Андрея платила 315 лв.

„Абсолютно безвредно е и няма опасност от заразяване с коронавирус. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път. Сега се мажа с едни кремчета, за да не се напукват устните ми от студеното време”, обяснява атрактивната студентка Андреа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on

Тя не се страхува от разпространяване на коварното заболяване. Не носи предпазна маска, нито ръкавици, но спазва стриктно забраните за разходка навън и излиза единствено до аптеката и хранителния магазин. „Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, отколкото за мен. Не общувам с много хора освен в социалните мрежи и съм изолирана”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Ivanova (@andrea.andrea345) on