Искрите между Аксиния и Багата все по-често припламват в къщата на ВИП Брадър. 

Хубавата певица преследва Благой още от първия им ден в къщата. Тя намери най-сигурният начин да приклещи интереса на самбиста - дългият й престой във фитнеса. Аксиния прекарва по три часа на ден в залата за тренировки, преструвайки се на ужасно заинтересувана и вманиачена в спорта. Винаги успява да се намърда там, когато Багата тренира. Като изпечена свалячка, Аксиния успя да демонстрира прелести, уж междудругото по време на упражненията. Впечатлен от това, Багата предложи да й стане личен треньор - сигурен признак, че хитрушата вече е успяла да му замае главата.

Това докара бившата приятелка на Багата Златка до още по-изнервено състояние. Плеймейтката очевидно още има чувства към бившия си и сега се превърна в пасивен наблюдател на флирта му с друга знойна красавица. Златка вече изобщо не смогва да скрие омразата си към Аксиния. Първо, побърза да я номинира, а при всеки удобен случай се заяжда с нея.

"Ейй, всички станаха спортисти, за олимпиада се готвят" - саркастично изръси тя веднъж, заварвайки Аксиния и Багата да тренират заедно във фитнеса, пише slava.bg.