Най-престижният конкурс за красота в страната ''Мис България 2012'' започна да набира участници.

През целия месец февруари момичета, които искат да сбъднат своята мечта, могат да се регистрират на официалния сайт на конкурса .

Всяка една от кандидатките трябва да отговаря на поставените критерии, а те са да е между 17 и 23 години, да е с хармонично тяло, над 170 см височина, да не е сключвала брак и да не е раждала. Момичетата, тръгнали по пътя на короната, не трябва да са печелили конкурса ''Мис България'' или да са представяли страната ни в предишни международни конкурси. Пълните условия са достъпни на

За втора поредна година конкурсът Мис България се организира от !no frame media и ще протече в риалити формат. Вторият сезон на ''Пътят на короната'' ще проследи подготовката на момичетата за финала. Всяка една от тях ще трябва да премине през различни етапи, да покаже своите таланти, и да докаже на менторите и журито, че е достойна за носителка на титлата.

Носителката на титлата Мис България 2011 Ваня Пенева ще бъде лице на кампанията и ще проведе информационни срещи с различни публики.

През пролетта на 2011 година продуценска компания !no frame media закупи правата за организиране на националния конкурс Мис България за три години. За първи път той бе излъчен в национален ефир във формата на телевизонно риалити, за да покаже прозрачността на избора и етапите на подготовка. В продължение на десет епизода зрителите на TV7 се запознаха с кандидатките и взеха участие в крайния избор.

За да сте актуално информирани за новостите около конкурса, посещавайте редовно нашата Facebook страница facebook.com/missbulgariaofficial, както и сайта