Овен- С личния си партньор може да изпаднете в някои противоречия или двуборство, но трябва да разрешите този проблем чрез мирни разговори и взаимни отстъпки. Откажете се да задълбочавате повече нещата. Само едностранно няма да се получи помирението.

Телец- В началото на новата седмица се връщате постепенно към обичайния жизнен ритъм и се заемате с прекъснатите дела. Няма предпоставки за неприятности през днешния ден. Дори има благоприятни аспекти за вас.

Близнаци- Събитията и хората ще пречупвате през калейдоскопа на вашето външно и вътрешно възприятие. Ще има обаче моменти, в които няма да сте съвсем адекватни в преценките си. Не бързайте със своите изводи и заключения.

Рак- Необходимо е да се научите да съвместявате и редувате равномерно почивка и работа, и да не се претоварвате само в едната посока. Това е много важно за душевното ви равновесие. Ще трябва да се погрижите за множество дреболии.

Лъв- Добре пазете своите тайни, защото има голяма вероятност да станат явни. Съществува вероятност обстоятелствата да вземат неочакван обрат, а някои хора да се надигнат срещу вас. Може да се почувствате леко нестабилни.

Дева- Само ако спазвате абсолютна самодисциплина, ще можете да постигнете успех в това, към което се стремите. Трябва да си наложите някои самоограничения през това време и да спазвате определени правила и условия.

Везни- Околните ще ви натоварват психически днес повече от обикновено. Те ще ви станат досадни с безкрайните си претенции и мрънкания. Постарайте се да обръщате всичко на шега и да виждате нещата само откъм забавната им страна.

Скорпион- Днес над вашите шеги няма да се смеят. Може би влагате малко повече сарказъм в тях и на другите не им допада? В този ден ще бъде практически невъзможно да се изисква от вас послушание и дисциплина. Не се опитвайте да се преборите с вашата импулсивност. Няма да успеете.

Стрелец- Повишава се енергийният ви потенциал. Лесно ще се включите в трудовия ритъм на новата седмица. Ако не ви удовлетворяват обстоятелствата около вас, опитайте да внесете някои промени и всичко ще започне да се нарежда от само себе си.

Козирог- Приемайте с достойнство критиката на околните и после размишлявайте върху това. Не изпускайте от поглед множеството дребни детайли, от които зависят големите неща. Ще разколебаете някого в намеренията му, но не е сигурно дали намесата ви е за негово добро.

Водолей- Днес вие и вашите действия ще бъдат в устните на всички. Във ваш интерес е да не правите нищо осъдително, защото е малко вероятно да го скриете. Погледнете първо назад и това ще ви помогне да изясните погледа си за бъдещето.

Риби- Днес ще пожънете малко добри резултати от предишни усилия. Ще преживеете известни колебания и съмнения, които ще се отразят на душевното ви състояние. Постарайте се да не сте толкова чувствителни и да не вземате много навътре нещата