Овен - Необходимо е да сте по-търпеливи, тогава ще изкарате деня мирно и спокойно, без конфликти. Но уви, вие тъй лесно ще се палите и ще провокирате спорове, най-вече с необмислените си изказвания.

Телец - Нужно е днес да бъдете по-предпазливи, тъй като има голяма вероятност да извършите грешни ходове, които да имат неприятни последици. Възможни са както парични постъпления, така и загуби и то напразни.

Близнаци - Този ден вероятно ще е хубав за вас. Ще имате възможност да се съсредоточите върху делата, които ще ви се сторят особено важни и интересни и именно в тях ще постигнете най-добри резултати.

Рак - Предполага се, че ви очаква труден и напрегнат ден. Даже за най-незначителната победа ще ви се наложи да се борите дълго и упорито, при това ваши съперници може да станат хората, които до скоро са били ваши съюзници.

Лъв - Пред вас ще се разкрият различни добри възможности. Въпросът е дали можете да ги използвате правилно и своевременно. Възможно е да получите помощ от влиятелна личност по отношение на това, с което се занимавате.

Дева - За съжаление, в личната сфера липсват яснота и определеност, които биха ви зарадвали. Опитите да изясните отношенията си няма да доведат до нищо хубаво, а само ще добавят напрегнатост в атмосферата на взаимното недоволство.

Везни - Днес ще ви бъде трудно да се настроите към ритъма на деня. Вие или ще преливате от сили, или обратно, ще страдате от скука и няма да знаете какво да правите със себе си. Настроението ви също не може да се нарече стабилно.

Скорпион - Проблеми винаги могат да възникнат от нищото. Трудно ще се владеете днес при провокации. Емоциите ще преобладават над разума и по ирония на съдбата това ще става именно в тези моменти, когато трябва да бъдете най-сдържани.

Стрелец - Благоприятен ден да си почивате и да възстановите силите си. Ако нямате спешни задачи, работата може да почака. Ще се появи добра възможност да побеседвате в неформална обстановка с хора, от които зависи да ви помогнат във вашите дела.

Козирог - Днес е добре да не бързате. Действайте бавно и обмислено. Иначе може да се създаде крайно неприятна ситуация, изходът, от която е непредвидим. Ще чувствате, че ви е нужно да защитавате своите интереси, но това не винаги ще бъде леко и приятно.

Водолей - Денят е добър като цяло, но е добре да бъдете сдържани и по-внимателни. Предпазливостта никога не е излишна. Очакват ви положителни моменти, но те ще бъдат краткотрайни.

Риби - Пред вас могат да се открият добри перспективи, но е необходимо да се възползвате от тях. По-скептичното отношение към чуждите идеи и обещания ще ви помогне да избегнете много разочарования.