Овен- Девизът, по който трябва да се водите през днешния ден би трябвало да бъде:”Не се бутайте там, където не трябва!”, в противен случай ще си носите неприятните последствия. Старайте се да постигате вътрешен баланс.

Телец- Възможно е да стане важно събитие в професионалния ви живот. На вас се възлагат големи надежди, старайте се да оправдаете доверието. Може да ви се случи да преживеете възвръщането на стара ситуация.

Близнаци- Не пришпорвайте събитията през днешния ден. Случайно ще намерите най-оптималния начин за решаване на проблемите си. Важни за вас ще се окажат съветите и препоръките на жена.

Рак- Не е изключено да трябва да се занимавате с проблеми, за които още не сте достатъчно добре подготвени. Не преминавайте към действия, докато не се убедите, че постъпвате правилно.

Лъв- Влиянието на планетите спрямо вас е неутрално. Можете да се занимавате с обичайните си и ежедневните си дела. Напълно е възможно обаче да настъпи промяна в плановете ви. В работата дайте всичко от себе си.

Дева- Денят носи положителни и отрицателни тенденции. Мнозина от вас ще изпаднат в меланхолично настроение. Не е изключено леко неразположение. Ще ви потърсят за съвет. Пазете се от загуби и кражби.

Везни- Денят може да се окаже малко напрегнат за вас и да ви донесе излишно безпокойство. Неочаквано днес може да намерите решение на някой важен проблем или отговор на вълнуващ ви въпрос.

Скорпион- Направете си план за деня и го следвайте. Рискувате да изпаднете в неприятно положение. Това, което ви заплашва може да зачеркне вашите досегашни усилия. В любовните дела не бъдете прекалено лекомислени.

Стрелец- Днешният ден е многостранен в своите проявления и всичко може да произлезе от това. Ще има провокации отправени към вас. Обстоятелствата могат да ви подтикнат към решителни действия или принципни решения.

Козирог- Днес трябва да намерите точното поведение. Компромисите и тактическите ходове просто са задължителни. Всяко упорство и безапелационност от ваша страна могат да ви изиграят лоша шега.

Водолей- Отначало ще ви бъде трудно да се настроите към енергиите на работния ден. Отнасяйте се предпазливо към всички инициативи. Постарайте се да бъдете по избирателни в своите контакти.

Риби- Вашето емоционално състояние може да се определи днес като твърде неустойчиво. Някои неща не можете да промените, тъй като не е по силите ви. Стремете се да запазите доколкото е възможно спокойствие.