Овен- Доста енергични и дейни ще бъдете. Мнозина ще предприемат решителни стъпки към започването на нещо, за което преди са имали опасения. Анализирайте първо най-важното и тогава се захванете с детайлите.

Телец- Един от важните принципи за днешният ден е да останете спокойни във всякаква ситуация. Не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства. Открито обсъждайте своите проблеми с хора, които са преживели подобен опит.

Близнаци- Ще се почувствате в душевен подем. Около вас ще се образува благотворна емоционална атмосфера. Някой ще ви накара да се почувствате по-значими. Ако ви се приискат промени, тогава давайте!

Рак- Лесно ще долавяте вътрешното състояние на околните и ще намирате правилен подход към тях, обаче нагърбването с чуждите проблеми няма да донесе нищо добро, само ще отнеме от вашите сили и енергия.

Лъв- Ако се постараете творчески да подхождате към всеки въпрос, то ще ви бъде интересно да се занимавате с всичко. Вашата прямота и честност може да се сторят на някого прекалени и да се стигне до конфликт.

Дева- Чуждите емоции едва ли ще намерят отклик във вашата душа. Много хора подозирате в неискреност и неспособност адекватно да възприемат действителността. В същото време сте готови да оправдавате себе си за всичко.

Везни- Към вас ще се обръщат за съвети и вие трябва да се окажете на разположение. Удачни ще са покупките свързани с работата ви или за подарък на приятели. Новите запознанства няма да се отразят на живота ви.

Скорпион- Любовните отношения ще зависят изцяло от душевното ви равновесие. Събитията около вас може да не се развиват точно както искате, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат с примирение.

Стрелец- Днес може да ви очакват интересни срещи и запознанства с хора, които биха оказали благотворно влияние във вашия живот, обаче не бързайте да приемате предложения, които могат да го променят коренно.

Козирог- Може да получите придобивки даже от там, откъдето не сте и очаквали. Главното е да се доверите на своя опит и на интуицията, доколкото логическите изводи могат да се окажат погрешни и в разрез със здравия разум.

Водолей- Следете за собствените си изказвания, защото с неволни думи може да засегнете някого или да го поставите в неловка ситуация. Склонни сте да предприемете някои нови действия. Днес има тенденция да бъдете непрактични.

Риби- Ефективността на вашите усилия е завидно висока. Старайте се да запазите спокойствие и емоционална устойчивост. Отнасяте се лекомислено към всичко ставащо и така може да изпуснете нещо наистина важно.