Овен- Днес жизненият ви потенциал ще е по-висок. Емоции няма да ви липсват. Постоянно някакви вътрешни импулси ще ви подтикват към различни действия. Внимавайте да не се изложите най-малкото заради прибързаността си.

Телец- През днешния ден ще се заемете с напълно сериозни неща. Скоро ще почувствате положителните резултати от вашите усилия. Старайте се да запазите настроението си и да останете в добро разположение на духа.

Близнаци- Другите очакват от вас решителни действия, но вие сте повече склонни към философстване. Добри перспективи ще се открият пред онези, които не се боят да излязат пред по-силните опоненти.

Рак- Днес ще ви е трудно да се отпуснете напълно. Ще почувствате как обстоятелствата ще изискват от вас моменталните ви реакции и вземане на бързи решения, но това съвсем не е най-добрият вариант.

Лъв- Ще можете да удържите първенството в споровете, но само ако отстоявате страната на истината и правдата. Ако дори и най-малко се съмнявате в правотата си, по-добре не влизайте в никакъв конфликт.

Дева- Денят е добър, но ще направите по-добре, ако бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките си. Проявявайте повече търпение към другите и не ги атакувайте с критиките си и подмятанията си.

Везни- Хороскопът ви за деня показва, че вие вътрешно израствате, вашите действия са правилни и звездите ви насърчават да продължавате в същата насока. Задействани са градивни промени, които обаче няма да бъдат кардинални.

Скорпион- Днешните душевни терзания няма да ви донесат нищо добро. Решете най-накрая какво точно искате. Само изясняването на състоянието ви ще ви донесе покоят, от който имате нужда. Потърсете си малко весели занимания.

Стрелец- Този ден може да донесе промени към по-добро в личния живот. Възможно е благоприятно стечение на обстоятелствата да способства началото на нова връзка. Вашата задача е да не го пропуснете.

Козирог- В днешния ден ще ви върви в много неща, ще се появят много планове и идеи. Поддържайте в равновесие бюджета си. Може да ви предложат участие в дългосрочен проект, но не се хвърляйте на сляпо в неизвестното.

Водолей- Днес трябва да предприемете изчакваща позиция. Избягвайте да влизате в спорове и дискусии, иначе рискувате всичко да се обърне срещу вас в един момент. Благоприятно време е за самовглъбяване и самоанализ.

Риби- Постарайте се по-малко да се суетите! Ако налучкате правилния подход, ще ви се удаде това, което не е по силите на другите, но преди да свършите каквото и да е, трябва много добре да го обмислите.