Собственик на ресторант в Бяла е стрелял с пищов до фолкпевицата Дебора, ожали се самата тя.

Тя имала концерт в градчето, а след това отишла в заведение да хапне с приятели. „Поръчахме си храна и разговаряхме помежду си, нещо напълно нормално, не сме вдигали шум.

Мъжът от съседната маса ме заговори, започнахме да дискутираме различни теми, той беше заедно с малкото си момченце. И те, също като нас, очакваха ястията си. Малкият беше много гладен, а масата до нас бе засипана с храна, която никой не докосваше.

След като установих, че непознатият мъж се познава с хората до нас, ги помолих за една от порциите, която щяхме да върнем веднага след като поръчката пристигне, минути по-късно настъпи страшно меле“, споделя Дебора пред „Телеграф“.

Непознатият за Дебора се оказал любовникът на шефката на заведението. Без да подозира за интимните им отношения певицата разговаряла с него, до момент, в който собственичката започнала да я обижда и псува пред погледите на останалите.

„Не разбрах какво се случи. Започна да ме псува и нарича с ужасни думи. Станах и попитах: „Какъв ви е проблемът?“. В този момент 40-годишната жена взе пълна чаша с вино и я лисна в лицето ми, веднага отреагирах и без да усетя, вече я удрях с шишето от вода в главата. Товага настъпи истински ужас. Мъжът й, който стана свидетел на това, застана на нейна страна, макар тя да вдигна скандала заради любовника си. Скочи ми на бой заедно с брат си. Към тях се присъедини и 17-годишния му син, който се засили право към мен“, разказва още певицата.

Допълва, че в този момент собственикът извадил пистолет гръмнал във въздуха. По-късно я нападнал с нож, срязал крака й и бликнала кръв. Заплахите продължили и в социалната мрежа по-късно, но Дебора нито си извадила медицинско, нито е подала жалба в полицията.