Мистерията и магията на очаквания спектакъл - „Мистерията Еньовден“, ще бъде още по-завладяваща за всички посетители на зала „Арена Армеец“ на 19 декември, с уникални до момента съраунд звук и сцена.

Музикалната апаратура ще се монтира за първи път в софийската зала. Зрителите на представлението ще чуват звуковите ефекти от всички страни на залата, а не само от към сцената и пред нея.

Сцената, подготвяща се за шоуто, ще е с обща площ над 450 квадрата, изградена на 4 нива и с вградени батути, специално изработени за участниците.

Висящите от покрива екрани също са с квадратура над 350 метра. Към спектакъла, освен танцьорите от трупата на Нешка Робева, музиканти, солисти, участие ще вземат и най-добрите български състезатели по скокове на батут.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“  е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа. Цена на билетите от 20 до 50 лева.

Билети за „Мистерията Еньовден“ търсете в мрежите на TicketPro, Eventim и на място в зала “Арена Армеец”.