Фестивалът в Пампорово се оказа най-предпочитаното място от студентите по случай техния празник на 8 декември. Тази година Шатрата ще е по-голяма, за да успее да побере всички желаещи. А записалите вече са хиляди, остават малко места до запълване на капацитета на Шатрата, обявиха организаторите. Гери-Никол, Вирго, 100 Кила, Галин, Преслава и Камелия са само малка част от звездите ни, които ще забият за студентския празник.

След супер успешните партита миналата година, от Event Academy ще поднесат на гостите си най-добрия звук в света от Stagemasters. По традиция партита ще бъдат на 7-ми и 8-ми декември, като двете вечери ще са подвластни на различни тематични партита. Стартът ще бъде сложен на 7 декември с хитовете на100 кила, Гери-Никол и Вирго. А на следващия ден купонът продължава с попфолк ритми и актуалните Преслава, Галин и Камелия.

Тази година магията на фестивала ще е по- голяма от всякога“, заявиха Борис Денински и Петър Стоичков от Event Academy и допълниха : „Важно е да кажем, че за пръв път студентите ще могат да се записват онлайн без да ходят в офиси на сайта 8MI.BG. Има 20 красиви момичета, които обикалят университетите в България и раздават покани за най-якото студентско парти, което е правено някога в страната ни".