Десетки гости на столичния клуб "Син Сити" се запознаха с интимните фантазии на Борис Дали, Коцето, Илиян и Преслава. Певците бяха в заведението на участие, което в един момент заприлича на сцена от сексфилм.

Началото съвсем не предполагаше подобна развръзка. Изпълнителите излязоха на сцената малко след полунощ и заеха местата си около малка бяла масичка. Няколко песни по-късно се отърваха от задръжките си и се отдадоха на доста фриволно поведение.

Покрай словесните закачки и кръшните ритми Борис Дали застана зад Преси и я притисна силно към себе си. Двамата застинаха в тази поза, но не за дълго. Докато Илиян пееше край тях, Борката спусна лявата си ръка надолу по тялото на Преси, а с другата придържаше певицата залепена до себе си.

Изпълнителката на "Червена точка" закри очи с ръка - очевидно за да прикрие притеснението си.

Малко след тази еротична сцена бе обявена пауза. Преслава и колегите й отпрашиха към гримьорната си, от която по-късно се върнаха преоблечени и отпочинали. Тогава всъщност започна и същинската част от разкриването на интимните фантазии на звездите.

Още на първата песен след паузата, певците се впуснаха в нови палави игри. Този път участие взе и Коцето. Той и Борката се заеха да свалят роклята на Пресито, развръзвайки тънките й презрамки. Реакцията на певицата бе широка усмивка.