Криско, Люси Дяковска, Саня Армутлиева и Маги Халваджиян избраха своите таланти, които да покорят сцената по време на първия голям концерт на 20 октомври.

Двадесет и пет кандидати за слава се изправиха още веднъж пред своите ментори в поредното си предизвикателство – Къщите на съдиите.

С помощта на известния цигулар Васко Василев Саня избра тримата най-впечатляващи момчета, които да продължат с нея напред в шоуто. Това са 15-годишният Кристиан Костов, Кристиян Янкулов и Живко Станев.

Пред труден избор беше изправен и треньорът на групите Люси. След разговор с колегите си и Мария Илиева, която беше нейн съветник, Люси ще се бори за победа с четири групи. Тя избра оперния квартет Вальо, Тончо, Тео и Светльо, трио Paradise, момичетата, които тя нарече спонтанно Salutе, и трио AVA – Велина, Ана и Антоана.

Любо Киров оказа подкрепа на Криско в избора му на екип. Съветите му помогнаха на рапъра да избере своя отбор. Тъй като той беше категоричен, че три момичета ще са му малко, още една дама се присъедини към екипа му – Ева-Мария, Дарина, Анджи и Вики.

"Той има страхотно отношение към музиката и може да ви направи звезди", заяви пред претендентките Любо, който два пъти е бил ментор в шоуто.

Маги беше поканил за свой гост Велизар Соколов-Заки, който също е бил част от магията X Factor, за да му сподели опита си като ментор. Продуцентът заложи на Александрина, Стивън и Християна.