Страшен бунт е назрял след припадъка на Миглена в ефира на ''Къртицата''.

Хората са възмутени, че от продукцията са възложили такава трудна задача на участниците само в името на рейтинга.

Те трябваше да преминат изключително труден терен с камъни на гърба, което можеше да доведе до фатални последици. Най-потърпевша бе дизайнерката Миглена, която въпреки скромните си 47 кг. реши да бъде героят на групата и да пренесе цели 34 кг. чакъл. След това всички единодушно наистина я обявиха за героя на Базата.

Смелостта й обаче имаше тежки последици. Минути след като пренесе чакъла, Миглена получи някаква форма на хипотермия и започна да се тресе цялата, след което се наложи да се потърси Бърза помощ.

Очевидно тежката задача, която момичето изпълни оказа влияние върху крехката й физика. Докато лекарите се грижеха за нея, водещият на предаването Андрей съвсем безцеремонно избута медицинския служител, за да може да навре микрофона си в Миглена и да я разпита как се чувства, въпреки че видимо не беше в кондиция  да говори.

Той не пропусна да отбележи, че всичко това се случва абсолютно на живо и че е прецедент в българския ефир.

Аудиторията от своя страна се разочарова много от предаването след този случай и много зрители са на мнение, че семейството на Миглена трябва да съди ''Къртицата'' за ужаса, който са преживели, пише lifestyle.bg.

„Аз се втрещих и бях в паника, а какво остава за най-близките й… Това е непростимо, което направиха!”, коментират потребителите.