Продуцентът и автор на песни Роб Фусари е завел иск в нюйоркски съд с искане да получи от популярната изпълнителка Лейди Гага 35 милиона долара. 

В исковата молба Фусари твърди, че е участвал в създаването на няколко известни хита на певицата, измислил сценичния й псевдоним, а също така че й помогнал да сключи първия си договор. Продуцентът e категоричен, че именно на него изпълнителката на серия хитове дължи успешната си кариера.

Според думите му, той през март 2006 е организирал прослушването на Стефани Джерманоти (със сегашен псевдоним Лейди Гага) и, поразен от таланта на младата певица, решил да я вземе под крилото си. Музикантът признава, че в началото на кариерата й с нея го свързвали и романтични отношения, но след като станала популярна, тя се отвърнала от него и прекратила сътрудничеството им.

Според New York Daily News, в договора на певицата се предвиждат 20% отчисления от приходите й в полза на Фусари. Според някои публикации продуцентът получил от изпълнителката 611 хиляди долара, но продуцентът настоява, че сумата трябва да бъде по-голяма. Роб Фусари е продуцентът на дебютния албум на Лейди Гага и е признат като откривателя на изпълнителката. Той участва в писането на някои известни нейни песни, сред които и суперхитът й "Paparazzi". Музикантът е сътрудничил и с други популярни лица от шоубизнеса. Негови клиенти са били Бритни Спиърс, Джесика Симпсън, Уил Смит, “Дестини'с чайлд и други.