Връзката на поп звездата и сладникавия актьор датира от началото на 2016-а г., но през март 2017 г., те заявиха, че ще дадат временна почивка на техните взаимоотношения. Въпреки това, последните събития ни карат да се чудим дали любовта им не процъфтява отново. От известно време насам двамата бяха засичани на много събитие заедно и започнахме да се питаме дали те не са си дали нов шанс, или просто са останали близки приятели.

Преди ден обаче Кейти провокира интереса ни още повече, след като публикува снимка в Инстаграм, на която е облечена със суитчър с грейналия лик на Орландо Блум.

И това не е първият път, в който забелязваме нарцистичния суитчър. Още преди година актьорът, известен с ролите си на елф и любовник, публикува снимка с подобна дреха носена от майка му. Очевидно и Кейти е успяла да се сдобие с суитчъра и сега свети от щастие, носейки го.

Миналия месец близък на Кейти и Орландо разкри пред английския таблоид „The Sun”, че двамата са отново заедно. През последната една година Пери правела всичко възможно да забрави за Блум, но това било невъзможно. Двамата решили да дадат нов шанс на връзката си, но този път далеч от светския шум и папараците.

Но когато си толкова известен, просто не можеш да се скриеш, звездната двойка бе забелязана заедно на романтична почивка на Малдивите през януари тази година, а малко по късно през феврури и в Прага, където Орландо снима новото си шоу „Carnival Room“ съвместно с Кара Делевин. Очевидно актьорът и певицата са толкова влюбени отново, че пътуват заедно и по професионални ангажименти.

Надяваме се скоро да си го признаят и те, за да можем да си отдъхнем. За съжаление, поне засега фенките на Орландо могат само да мечтаят за този суитчър.

Текст: Woman.bg