Тази вечер в Big Brother: Most Wanted live  ще станем свидетели на безпрецедентни действия на един от Съквартирантите, а Big Brother ще го отстрани принудително от проекта. Мариела ще влезе в опасна игра на нерви с останалите и всичко това точно преди вторите номинации в Къщата.

Един Съквартирант ще премине границите и ще предприеме действия, невиждани в 13-годишната история на Big Brother, вследствие на което ще бъде принудително отстранен от шоуто. Какво ще се случи, за да накара Големия брат да вземе това решение и кой е отстраненият участник, ще разберем още тази вечер.

Седмична мисия „Супергерои“ изправи най-търсените звезди пред голямо предизвикателство. Всеки от тях трябва да се изправи очи в очи с най-слабите си страни и да се пребори с тях, за да върне своите суперсили. Мисията определено успя да разбуни духовете в Къщата за пореден път, а тази вечер ще видим кои са най-засегнатите от нея Съквартиранти. Въпреки че ще дава всичко от себе си в името на успеха, Луна ще стане обект на критики за пореден път. Стратегът Мариела ще се опита да се възползва от създалата се ситуация, но дали ще успее да изиграе добре ходовете си и ще удържи ли Луна на тежкото физическо натоварване, предстои да разберем.

Всички събития в Къщата ще се случат точно преди вторите редовни номинации. Всеки Съквартирант ще посочи двама от останалите, с които в никакъв случай не желае да продължи да съжителства, а кои ще се окажат застрашените от изгонване и ще се борят за зрителска подкрепа в понеделник, ще разберем тази вечер.