В живото предаване тази вечер ще станем свидетели и на първите номинации, след като животът в Къщата се преобърна и разпределението на силите се промени драматично.

Дали номинациите ще са на принципа на разделението на поколенията или не предстои да разберем.

“Домсъвета” също поема лидерски функции и довечера ще използва правото си да номинира един участник за изгонване.

Сблъсъкът на мотивите вътре в Къщата и тези на наблюдателите отвън ще внесе допълнително напрежение в живото предаване – тази вечер по Нова!



Big Brother е уникален социален експеримент - игра на нерви и стратегии, сериал с неочаквани обрати – това е основата на най-провокативния риалити формат в света.

Затворени в едно пространство непознати хора, без никаква информация от външния свят, която да ги разсейва, денонощно са следени от стотици камери – това превръща Къщата във врящ котел от страсти, които заплитат непредвидими сюжетни линии.

Всеки сезон има своите знакови типажи- лидери, мъченици, клоуни и пр.



Лидерът в ”Образцовия дом” на VIP Brother досега безспорно беше Лорд Евгени Минчев. Неговите капризи биваха незабавно задоволявани от другите, а настроението му определяше поведението на останалите.

Снощи видяхме как един Лорд губи червения килим под краката си, заради думи, които вбесиха майката Камелия Воче. Лордът посегна на най-скъпото за всяка майка – детето й - и повечето от съквартирантите подкрепиха обидената Камелия.

Собственото му поведение, накара Минчев за първи път да се замисли и да се почувства неловко, а негов единствен съюзник остана Ива Екимова.

Това накара Камелия да обяви “тиха война” на Екимова и да сподели пред другите, че не разбира поведението и, имайки предвид, че тя също е майка.

Това не спира Ива да се превърне в посланик на Евгени в Къщата и да обикаля от човек на човек, за да обяснява колко добър е той всъщност.



Животът във Big Brother винаги е разделен на лагери.
Тази вечер ще видим как ясно как съквартирантите се групират на поколенчески принцип.

По- възрастните авторитети наблягат на домакинските задължения и властват в кухнята, докато младите момичета прекарват повече време пред огледалата, във фитнеса и разговаряйки, не се включват в чистенето и готвенето.

Младите често изтъкват младостта и красотата си, а забележките от страна на по- възрастните приемат като зле прикрита завист.