Тази вечер в Big Brother: Most Wanted Съквартирантите ще се включат в благотворителната инициатива на Holiday Heroes и ще имат отговорната задача да произведат коледни картички и играчки, с които да помогнат на семейства в нужда. Джино ще се превърне в аутсайдер в Къщата, а Луна ще заяви пред Съквартирантите плановете си за победа в шоуто.

Последната седмична мисия на най-търсените звезди ще отвори сърцата им и ще ги превърне в коледни джуджета. Разделени на два отбора, те ще имат отговорната задача да произведат определен брой коледни картички и играчки, които да бъдат продадени на специалния коледен базар „Бъди добър“ на 10 декември. Със събраните средства Holiday Heroes ще помогнат на над 5000 семейства в нужда да прекарат едни по-добри коледни и новогодишни празници.

Преди благородната задача да сплоти Съквартирантите, погледите на основната група ще се насочат към Джино. Людмила и Фънки не могат да се примирят с признанието на Бианкалана, че не желае да чете книги и да се обогатява интелектуално, а тази вечер този въпрос отново ще застане на дневен ред и безкомпромисната Захажаева ще провокира остри реакции у Джино.

Луна ще продължи да играе главната роля в собствения си сценарий, а похватите ѝ ще включват различни тоалети, изпълнения на нейните песни, ходене по нервите на Съквартирантите и забавни скечове. Тази вечер ще видим как за първи път тя ще признае на останалите, че според нея победата ѝ принадлежи, а тя е готова на всичко да я вземе, а как ще реагират на това звездите и какви са новите образи, в които Луна се превъплъти, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Мариела Нордел се раздели с най-известната Къща само седмица преди финала на шоуто – на 11 декември. Тя призна, че Людмила е бил най-непоносимият за нея Съквартирант, а фаворитът ѝ за победа е Луна.