Фронтменът на Godsmack Съли Ерна, когото ще видим в режисьорския дебют на Асен Блатечки и Катерина Горанова - „Бензин”, се е съгласил да се снима в него без хонорар.

„Ами, обадих му се и говорихме един час. Аз му разказах каква е цялата история, казах му, че снимаме много готин филм, но нямаме пари, и че ако иска да дойде да снима един епизод, аз ще бъда много щастлив, но той няма да вземе една стотинка... И той каза: "Добре, идвам!", разказа пред сайта Impressio Блатечки. На Ерна той се спрял, тъй като е любимият му метъл изпълнител, а музика на вокалиста на Godsmack ще звучи и в саунтрака на „Бензин”.

„Продължаваме да поддържаме контакт. Пишем си имейли и смс-и. И Съли и Майкъл Медсън изявяват желание да продължим да работим заедно и в бъдеще, но сега са много заети. Нека все пак първо завършим и това, което сме започнали”, категоричен е Блатечки.

В бг версията на „Бързи и яростни”, която ще се появи в кината от 19 май, Ерна ще седне зад волана като един от състезателите, а сцените са му сред финалните във филма. Холивудският ас Майкъл Медсън пък ще влезе в ролята на бащата на героя на Блатечки.

„Приликата между него и истинския ми баща е ужасяваща”, призна още лошото момче на родното кино. С участие в „Бензин” ще се разпишат още Калин Врачански, Башар Рахал, Лиляна Станаилова и др., а кадрите са заснети на два езика – български и английски.

„Искам да покажа, че подобни филми могат да се снимат и в България. Няма как да сме на печалба обаче ако не пробием и на чуждестранния пазар, затова смятам, че все по-често у нас ще се снима и на двата езика”, добавя Блатечки.