Сълзи и много емоции има и в риалитито на bTV "Фермата", което се конкурира с "брадърите".

Етнически и поколенчески дилеми снощи прегрупираха лагерите в шоуто. Но след като фермерите свариха лютеница и кьопоолу под един покрив, мирът бе възстановен. Играчите разкриха толкова съкровени емоции, докато планираха предстоящия дуел, че чак водещият Андрей се разчувства.

Кулминацията настъпи, когато Альона и Димитър се просълзиха, след като получиха възможността да разберат как живеят близките им извън "Фермата".В изпълнение на сложната задача да построят цяла къща само за три дни новите фермери използваха собственоръчно изработени уреди като воден нивелир. Най-много усилия и знания за полагане основите на новия дом вложиха Райно и Мустафа.

Георги Варсамов, който напусна шоуто, коментира - лагери няма, просто има манипулатори и смешни малки душици, които разчитат на добротата и приятелството на хората. Варсамов потвърди и информацията, че вече е завел дело срещу "Фермата" заради травма, която претърпя по време на една от игрите. Сега обаче основната грижа е сватбата му на 23 април догодина. Казва, че годеницата му е много добро момиче и с нея е невероятно щастлив.