Журналистът от английския таблоид "Сън“ - Нийл Къртис даде специално интервю за Крум Савов, в предаването "Спортът по Канал 3“.

В него той говори за Димитър Бербатов, за расисткия скандал между Луис Суарес и Патрис Евра.

"Димитър Бербатов отдавна отпадна от плановете на сър Алекс! Съветът ми е да избере друг отбор, защото тук няма бъдеще. Основната причина – Димитър е бавен, тромав и не пасва на стила на Манчестър Юнайтед. Ще му удължат договора не защото искат да го запазят в тима, а за да могат да му вземат пари през лятото. Тази му изява, по време на подписването на спонсорския договор с вашия мобилен оператор я пропуснахме съвсем умишлено. Бербатов просто не представлява интерес за нас. И това за завръщането в националния му отбор не сме чули и не сме го разбрали.

Медиите тук не се влияем от Димитър, камо ли пък от националния му отбор. Може би така се опитва да си излезе от кризата, в която се намира. Бербатов е обиден и унижен, показва го с излъчването си, но това никога не би трогнало сър Алекс. За него остава само да се съобрази с мениджъра“, коментира репортерът.

"Правилно сте разбрали - бяха арестувани четирима репортери на медията ни, а освен това и заместник-главният редактор. Властта си разчиства сметките с нас. Имат проблеми, защото им вадим кирливите ризи. Отмъщават си чрез арестите.

Иначе всички сме крайно възмутени от просташкото поведение на Луис Суарес, по време на дербито с Юнайтед – непристойно, неетично и неподходящо за професионалист. Скандалът ще бъде потушен, но беляза неприятно самия мач. И накрая – гарантирам ви, че Манчестър Юнайтед не гледа сериозно на турнира Лига Европа, смятайки го за второстепенен. Борбата и концентрацията ще бъдат запазени за Висшата лига", категоричен бе Къртис, пишат от dir.bg.