Актрисата и модел Ирена Милянкова няма проблем да кърми детето си в мола. Съни от „Под прикритие” в последно време се е отдала на грижите за най-малката си дъщеричка, пише hotarena.net. Преди няколко седмици дойде новината за раждането на петото й дете—Виктория, от новия й мъж Никола. Двойката планира да се премести в Гърция, но междувременно прекарват немалко време и в столицата у нас.

Именно по време на една от последните си разходки в столичен мол, Милянкова бе забелязана в компанията на дъщеря си Виктория и по-голяма нейна сестра. На младата майка й се наложи да кърми бебето, но предпочете да го направи в специално помещение, предвидено за целта.

Само година след скандала, при който млада майка кърмеше детето си в мол и бе изгонена по тази причина, обществото продължава да е разделено на две, но самата актриса очевидно е привърженик на дискретността и предпочете да се усамоти в специално определеното за целта помещение.

Компания на Ирена правеше новия й мъж Никола, както и една от дъщерите й от предишния й брак. Говори се, че моделката няма търпение да се върне на работа и не желае и да чуе да се оттегли у дома с децата.

Една от причините за ентусиазма й е фактът, че след като Росен Чолов влезе в затвора, Ирена, която дотогава беше основно съпруга и майка, трябваше да издържа сама четирите им деца, като от дома им не остана и помен, а от състоянието на мъжа й и пукнат петак.

Тя се зарече, че никога повече няма да чака на чужда издръжка и няма да позволи да попадне в подобна ситуация. И започна да работи като брокер на недвижими имоти, като си осигурява наистина прилични комисионни във фирмата на новия си мъж.