Актрисата Бианка Илич е безработна, пише клюкарско издание. Несполуки дебнат отвсякъде веселата русокоска.

Тя само от време на време се мярка на някое треторазредно събитие. На откривателите й Иван и Андрей хич не им пука за нея и не щат да я върнат в ефира на “Станция Нова”.

В театъра също не я искат. По отношение на личния живот също е в черна дупка - проваля се обявената в ефир пищна сватба с годеника й Жоро в Лас Вегас. Каква драма! Обадихме се на клетата Бианка да видим дали наистина е така.

Лъжа е, казва Бианка Илич по телефона за в. "24 часа".

Гласът й звучи бодро и енергично. “От две години вече не работя в "Станция Нова”, уточнява тя. В момента играя в ловешкия театър в постановката „Обърни се с гняв назад” от Джон Озбърн. Не ми е разрешено да разкривам повече. В етап на преговори съм за предстоящ проект.

Пиарите на "Междинна станция" (продуцентската компания на Иван и Андрей, която прави “Станция Нова” - б.р.)са ми забранили да коментирам всякаква информация или да давам интервюта. И за сватбата си не мога да разкрия нищо. Не е лично отношение. Аз много ви харесвам. Моята работа също е да задавам въпроси и знам какво е да съм на ваше място", каза Супер Бианка.